Bestuur

Het Hoofdbestuur

Samenstelling dagelijks bestuur:
President:  R. Janssen (Weert)
Secretaris:M.H.G. Daniëls-van Hoef (Weert)
Penningmeester: A.M. de Bruijn – Trentelman (Vortum Mullem)

Lid: J.D.G.M. Akkermans (Engelen)
Lid: H.J.H.M. Gofers (Windraak)
Lid: C.P.A.M. Weijters (Nuenen)

Leden Hoofdbestuur:
P. Filippini (Oeffelt) – bailliage La Cinquieme Patte
H.A. Pallada (Geulle) – bailliage Maestricht
M. Houwer (’s Hertogenbosch) – bailliage Bois le Duc
C. Weijters (Nuenen) – bailliage Oost-Brabant
M. Van Pol-Bijlmakers (Montfort) – bailliage de heerlijckheit Hoorne
N. Ramaekers- Klompen (Baexem) – bailliage Entre deux Villes

Overige bestuurlijke functies:
Maître de Logis: F. Behm (Weert)
Maître bouteiller: J.F.M. Daniëls (Weert)


Aankomende activiteiten

nov
20
wo
19:45 Bois le Duc Wild- en wijn proeverij
Bois le Duc Wild- en wijn proeverij
nov 20 @ 19:45 – 22:30
Wild- en wijn proeverij, verzorgd door confrère Piet-Hein Christis en consoeur Geanne Christis.
dec
12
do
19:45 Oost Brabant:Wijn en Spijsavond ...
Oost Brabant:Wijn en Spijsavond ...
dec 12 @ 19:45 – 22:45
Oost Brabant:Wijn en Spijsavond : Engeltjes op de tong!! @ Activiteitencentrum 't Slot | Eindhoven | Noord-Brabant | Nederland
  Een heerlijk avondje smullen en proeven van vaak zoete gerechtjes met heerlijke passende wijnen. Onze eigen koks zetten hun beste beentje voor! Een Walking diner? Aanmelding voor activiteiten: per telefoon of e-mail bij: George
dec
18
wo
19:45 Bois le Duc Themaproeverij wijne...
Bois le Duc Themaproeverij wijne...
dec 18 @ 19:45 – 22:30
Themaproeverij wijnen uit 2009, verzorgd door confrère Reino Westebring.  
jan
12
zo
14:30 Oost Brabant: Nieuwjaarsdiner Re...
Oost Brabant: Nieuwjaarsdiner Re...
jan 12 @ 14:30 – 19:00
Oost Brabant: Nieuwjaarsdiner Restaurant Taste, Geldrop @ Restaurant Taste | Geldrop | Noord-Brabant | Nederland
Nieuwjaars diner  in Restaurant Taste. Tijd voor de feestdagen, maar wij openen het seizoen op zondag 12 januari met een voortreffelijke wijn&spijs middag in Geldrop. Het diner zal gecombineerd worden met de wijnen van het