Jaarfeest 2017

  • -

Jaarfeest 2017

Zaterdag 10 juni vierden we ons jaarfeest in Kasteel Daelenbroeck. Tijdens dit feest mochten we 2 bijzondere gasten verwelkomen, die als eregast in het zonnetje zijn gezet.

Het betreft de heer Istvan Veress uit Hongarije, die met enkele van onze bestuursleden de wijnreis naar zijn mooie thuisland aan het voorbereiden is.

Bijzonder was tevens de aanwezigheid van de ambassadeur van de Republiek Macedonië, Z.E. de heer Igor Popov. Beide heren kregen van onze president de bijbehorende versierselen aangereikt.

    

Onze algemeen penningmeester Anja de Bruijn kreeg de eredruif opgesteld voor haar bijzondere inzet gedurende enkele jaren t.b.v. onze vereniging. Cf. Fons van Leeuwen heeft in de loop der jaren een groot aantal functies vervuld binnen het NGW. Voor deze verdiensten heeft het bestuur besloten hem te benoemen tot erelid van het NGW.

      

Het jaarfeest was een geslaagde bijeenkomst met enkele bevorderingen van leden die een opleiding tot officier of grand officier hebben afgerond; een geweldige masterclass onder leiding van Stan Beurskens gevolgd door de Foire aux Vins. Onder de muzikale begeleiding van Duo Difference volgde het avondprogramma.

 


Aankomende activiteiten

okt
12
do
19:45 De wijnen van Sancerre door Geor...
De wijnen van Sancerre door Geor...
okt 12 @ 19:45 – 22:30
De wijnen van Sancerre door George Mes @ Het Klooster | Waalre | Noord-Brabant | Nederland
Het Sancerre gebied is een snoepwinkel voor geologen! Door aardverschuivingen en ander tektonisch geweld komen hier circa 13 zeer oude rotsgesteentes ( bijna) aan de oppervlakte met grote invloed op de geur en smaak van
okt
25
wo
19:45 Bois le Duc Italië proeverij
Bois le Duc Italië proeverij
okt 25 @ 19:45 – 22:30
Richard van Beers en Michiel van den Berge laten ons wijnen proeven van wat minder bekende inheemse druivenrassen.
okt
28
za
hele dag LCP Wijnweekend Moezel
LCP Wijnweekend Moezel
okt 28 – okt 29 hele dag
Het wijnweekend gaat dit jaar naar het Moezel gebied tussen Bernkastel en Koblenz. T.z.t. volgt nadere informatie.