Jaarfeest 2017

  • -

Jaarfeest 2017

Zaterdag 10 juni vierden we ons jaarfeest in Kasteel Daelenbroeck. Tijdens dit feest mochten we 2 bijzondere gasten verwelkomen, die als eregast in het zonnetje zijn gezet.

Het betreft de heer Istvan Veress uit Hongarije, die met enkele van onze bestuursleden de wijnreis naar zijn mooie thuisland aan het voorbereiden is.

Bijzonder was tevens de aanwezigheid van de ambassadeur van de Republiek Macedonië, Z.E. de heer Igor Popov. Beide heren kregen van onze president de bijbehorende versierselen aangereikt.

    

Onze algemeen penningmeester Anja de Bruijn kreeg de eredruif opgesteld voor haar bijzondere inzet gedurende enkele jaren t.b.v. onze vereniging. Cf. Fons van Leeuwen heeft in de loop der jaren een groot aantal functies vervuld binnen het NGW. Voor deze verdiensten heeft het bestuur besloten hem te benoemen tot erelid van het NGW.

      

Het jaarfeest was een geslaagde bijeenkomst met enkele bevorderingen van leden die een opleiding tot officier of grand officier hebben afgerond; een geweldige masterclass onder leiding van Stan Beurskens gevolgd door de Foire aux Vins. Onder de muzikale begeleiding van Duo Difference volgde het avondprogramma.

 


Aankomende activiteiten

nov
22
wo
19:45 Bois le Duc wildproeverij
Bois le Duc wildproeverij
nov 22 @ 19:45 – 22:30
Geanne en Piet-Hein verzorgen een wildproeverij. Lekker wildgerechten met dito wijnen.
nov
24
vr
20:00 LCP Wijnproefavond Wijn bij Wild
LCP Wijnproefavond Wijn bij Wild
nov 24 @ 20:00 – 23:30
Wild wijnen: wijnen bij wild gerechten Deze proeverij wordt verzorgd door Frank van den Broek (vinoloog) Locatie: MFC Het Kruispunt, Kerkplein 6, Beugen Het wildseizoen is weer begonnen dit jaar. We vonden het de moeite
nov
27
ma
20:00 de heerlijckheit Hoorne: proever...
de heerlijckheit Hoorne: proever...
nov 27 @ 20:00 – 23:00
  Beste Wijnvrienden en –vriendinnen,   Het bestuur van de bailliage “de heerlijckheit Hoorne” nodigt u uit voor een speciale proeverij van de maand november 2017. Deze proeverij heeft als thema “Wijnen uit Zuid-Italië” .
dec
13
wo
19:45 Bois le Duc december proeverij
Bois le Duc december proeverij
dec 13 @ 19:45 – 22:30
Traditiegetrouw verzorgt Reino Westebring ook dit jaar weer de decemberproeverij. Het thema volgt nog.
dec
14
do
19:45 Oost Brabant: Eindejaars verrass...
Oost Brabant: Eindejaars verrass...
dec 14 @ 19:45 – 22:45
Oost Brabant: Eindejaars verrassingswijnproeverij @ Het klooster Waalre | Waalre | Noord-Brabant | Nederland
  Het is een mooie traditie om aan het einde van het kalenderjaar eens goed uit te pakken met uitstekende wijnen en fijne hapjes. Deze wijnproeverij zal worden verzorgt door George Mes, van wie bekend