Jaarfeest 2017

  • -

Jaarfeest 2017

Zaterdag 10 juni vierden we ons jaarfeest in Kasteel Daelenbroeck. Tijdens dit feest mochten we 2 bijzondere gasten verwelkomen, die als eregast in het zonnetje zijn gezet.

Het betreft de heer Istvan Veress uit Hongarije, die met enkele van onze bestuursleden de wijnreis naar zijn mooie thuisland aan het voorbereiden is.

Bijzonder was tevens de aanwezigheid van de ambassadeur van de Republiek Macedonië, Z.E. de heer Igor Popov. Beide heren kregen van onze president de bijbehorende versierselen aangereikt.

    

Onze algemeen penningmeester Anja de Bruijn kreeg de eredruif opgesteld voor haar bijzondere inzet gedurende enkele jaren t.b.v. onze vereniging. Cf. Fons van Leeuwen heeft in de loop der jaren een groot aantal functies vervuld binnen het NGW. Voor deze verdiensten heeft het bestuur besloten hem te benoemen tot erelid van het NGW.

      

Het jaarfeest was een geslaagde bijeenkomst met enkele bevorderingen van leden die een opleiding tot officier of grand officier hebben afgerond; een geweldige masterclass onder leiding van Stan Beurskens gevolgd door de Foire aux Vins. Onder de muzikale begeleiding van Duo Difference volgde het avondprogramma.

 


Aankomende activiteiten

jul
24
ma
hele dag NGW wijnreis
NGW wijnreis
jul 24 – jul 28 hele dag
Nadere informatie volgt nog.
aug
26
za
hele dag Zomertreffen NGW Oost-Brabant
Zomertreffen NGW Oost-Brabant
aug 26 hele dag
Zomertreffen NGW Oost-Brabant
Houd deze datum vrij, we zijn bezig een gewelig mooie dag te organiseren! Meer info binnen korte tijd!
sep
14
do
19:45 Oost-Brabant Roemenië proeverij
Oost-Brabant Roemenië proeverij
sep 14 @ 19:45 – 23:00
Oost-Brabant Roemenië proeverij @ Het Klooster | Waalre | Noord-Brabant | Nederland
Noroc ( = Proost) , met wijnen uit Roemenië Onbekend maakt onbemind ! En zo is het ook met Roemeense wijnen. Toch is Roemenië een land met ca. 180.000 ha wijngaard. Een wijnland met potentie