Privacy verklaring

PRIVACY VERKLARING 

Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden (NGW) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Het NGW bestaat uit 7 afdelingen (balliages) die elk hun eigen ledenadministratie voeren. Het bestuur van het NGW bestaat uit een Dagelijks Bestuur (president, algemeen secretaris, algemeen penningmeester en 3 bestuursleden) en een Hoofdbestuur (bestaande uit de leden van het DB aangevuld met de voorzitter (bailli) van elke bailliage, de maître bouteiller en de maître de logis). 

Contactgegevens: 

Nederlands Genootschap van Wijnvrienden 

p/a Lindenhof 92 

6006 VM Weert 

T 0495 544141 

E info@ngw-wijnvrienden.nl 

I www.ngw-wijnvrienden.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

Het NGW verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Elke bailliage van het NGW voert de eigen ledenadministratie. Er is geen centrale ledenadministratie. De persoonsgegevens van het Hoofdbestuur worden verwerkt door de Algemeen Secretaris. 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam 
  • Geslacht 
  • Adresgegevens 
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres 
  • Geboortedatum en –plaats (voor de leden van het hoofdbestuur). 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: 

Het NGW verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld. 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@ngw-wijnvrienden.nl . 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. 

Het NGW wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Het NGW neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met met ons Algemeen Secretariaat: info@ngw-wijnvrienden.nl


Aankomende activiteiten

sep
25
wo
19:30 Bois le Duc Themaproeverij terroir
Bois le Duc Themaproeverij terroir
sep 25 @ 19:30 – 22:30
Themaproeverij terroir, verzorgd door confrère Maurice Houwer.
okt
10
do
19:45 Oost-Brabant: Wijn uit Kroatië
Oost-Brabant: Wijn uit Kroatië
okt 10 @ 19:45 – 22:45
Oost-Brabant: Wijn uit Kroatië @ Activiteitencentrum 't Slot  | Eindhoven | Noord-Brabant | Nederland
Aanmelding voor activiteiten: per telefoon of e-mail bij: George Mes, 077-3661773, email cgmes@ziggo.nl Voor info kunt u ook bellen met onze Bailli: Agnes Haitsma Telefoon: 040 241 9749 Bankrekening:NL 18 ABNA 0 434.134.406 T.N.V. NGW
okt
23
wo
19:45 Bois le Duc Themaproeverij Loire...
Bois le Duc Themaproeverij Loire...
okt 23 @ 19:45 – 22:30
Themaproeverij Loire-wijnen, verzorgd door confrères Tex Zwemmer en René Wouters.
nov
14
do
19:45 Oost-Brabant: Cursusvorm Wijnpro...
Oost-Brabant: Cursusvorm Wijnpro...
nov 14 @ 19:45 – 22:45
Oost-Brabant: Cursusvorm Wijnproefkunde 2
Aanmelding voor activiteiten: per telefoon of e-mail bij: George Mes, 077-3661773, email cgmes@ziggo.nl Voor info kunt u ook bellen met onze Bailli: Agnes Haitsma Telefoon: 040 241 9749 Bankrekening:NL 18 ABNA 0 434.134.406 T.N.V. NGW