Privacy verklaring

PRIVACY VERKLARING 

Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden (NGW) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Het NGW bestaat uit 7 afdelingen (balliages) die elk hun eigen ledenadministratie voeren. Het bestuur van het NGW bestaat uit een Dagelijks Bestuur (president, algemeen secretaris, algemeen penningmeester en 3 bestuursleden) en een Hoofdbestuur (bestaande uit de leden van het DB aangevuld met de voorzitter (bailli) van elke bailliage, de maître bouteiller en de maître de logis). 

Contactgegevens: 

Nederlands Genootschap van Wijnvrienden 

p/a Lindenhof 92 

6006 VM Weert 

T 0495 544141 

E info@ngw-wijnvrienden.nl 

I www.ngw-wijnvrienden.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

Het NGW verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Elke bailliage van het NGW voert de eigen ledenadministratie. Er is geen centrale ledenadministratie. De persoonsgegevens van het Hoofdbestuur worden verwerkt door de Algemeen Secretaris. 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam 
  • Geslacht 
  • Adresgegevens 
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres 
  • Geboortedatum en –plaats (voor de leden van het hoofdbestuur). 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: 

Het NGW verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld. 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@ngw-wijnvrienden.nl . 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. 

Het NGW wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Het NGW neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met met ons Algemeen Secretariaat: info@ngw-wijnvrienden.nl


Aankomende activiteiten

aug
19
zo
13:00 Bois le Duc Zomertreffen
Bois le Duc Zomertreffen
aug 19 @ 13:00 – 18:00
Jaarlijks zomertreffen.
aug
25
za
14:00 Zomertreffen in Vestingstad Heusden
Zomertreffen in Vestingstad Heusden
aug 25 @ 14:00 – 20:45
Zomertreffen in Vestingstad Heusden @ Heusden, nederland | Heusden | Noord-Brabant | Nederland
Feestelijke rondwandeling door Vestingstadje Heusden Een mooi cultureel programma met als afsluiting Wijn&Spijs zoals u van ons verwacht! Nadere info volgt! Noteer in uw agenda!
aug
31
vr
20:00 LCP Proeverij Loire
LCP Proeverij Loire
aug 31 @ 20:00 – 23:30
Deze proeverij wordt gegeven door ons lid Wim Jacobs.
sep
12
wo
hele dag De wijnreis 2018 naar Apulië , I...
De wijnreis 2018 naar Apulië , I...
sep 12 – sep 16 hele dag
De wijnreis 2018 naar Apulië , Italië.
Brunssum / Maastricht 8 augustus ’17 Beste wijnvrienden, beste wijnvriendinnen, Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van ons Genootschap is door onze leden geopperd een wijnreis naar Apulië te organiseren. Harry Pallada en ondergetekende willen deze
sep
20
do
19:45 Oost Brabant: A taste of Piëmont...
Oost Brabant: A taste of Piëmont...
sep 20 @ 19:45 – 23:00
Oost Brabant: A taste of Piëmonte met: Eros Bellistracci @ Wijkcentrum "t Slot  | Eindhoven | Noord-Brabant | Nederland
Una Sera Particolare …………..!! A taste of Piemonte En een zeer bijzondere avond wordt het zeker met Eros Bellistracci ,een Italiaan die Piëmonte en zijn wijnen op zijn duimpje kent! Laat je verrassen door zijn