Privacy verklaring

PRIVACY VERKLARING 

Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden (NGW) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Het NGW bestaat uit 7 afdelingen (balliages) die elk hun eigen ledenadministratie voeren. Het bestuur van het NGW bestaat uit een Dagelijks Bestuur (president, algemeen secretaris, algemeen penningmeester en 3 bestuursleden) en een Hoofdbestuur (bestaande uit de leden van het DB aangevuld met de voorzitter (bailli) van elke bailliage, de maître bouteiller en de maître de logis). 

Contactgegevens: 

Nederlands Genootschap van Wijnvrienden 

p/a Lindenhof 92 

6006 VM Weert 

T 0495 544141 

E info@ngw-wijnvrienden.nl 

I www.ngw-wijnvrienden.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

Het NGW verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Elke bailliage van het NGW voert de eigen ledenadministratie. Er is geen centrale ledenadministratie. De persoonsgegevens van het Hoofdbestuur worden verwerkt door de Algemeen Secretaris. 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

  • Voor- en achternaam 
  • Geslacht 
  • Adresgegevens 
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres 
  • Geboortedatum en –plaats (voor de leden van het hoofdbestuur). 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: 

Het NGW verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld. 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@ngw-wijnvrienden.nl . 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. 

Het NGW wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Het NGW neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met met ons Algemeen Secretariaat: info@ngw-wijnvrienden.nl


Aankomende activiteiten

dec
20
do
19:45 Oost Brabant: Virtuele wijnwande...
Oost Brabant: Virtuele wijnwande...
dec 20 @ 19:45 – 22:45
Oost Brabant: Virtuele wijnwandeling: In de voetsporen van Koning Lodewijk !! @ Wijkcentrum 't Slot | Eindhoven | Noord-Brabant | Nederland
In de voetsporen van Koning Lodewijk !! Een virtuele wandeling door een bekend wijngebied vol met historie, cultuur en romantiek. De vorst, die we volgen, was zo onder de indruk van dit gebied dat hij

Recente proefverslagen & nieuws

Nieuwsbrief FICB